Shop-in-shop Green Outlet Amersfoort

Shop-in-Shop

Winkels die een ruimte hebben in onze winkel.

Bij Green Outlet hebben we naast ons eigen assortiment ook Shop-in-Shop, andere winkels die een ruimte hebben in onze winkel. Zo hebben we dus altijd een groot en actueel assortiment voor elke duurzame shopper.

Winkels in onze winkel

“Shop-In-Shop” bij Green Outlet is een groot succes!

Deze winkels kan je momenteel vinden bij ons in de Green Outlet aan de Grote Haag in Amersfoort.

OWWN

Eveline gaat nooit meer iets doen waar ze ongelukkig van wordt. Zo nam ze ontslag en stak ze al haar energie en liefde in haar atelier. OWWN is de duurzame lijn van Eefie’s Ateljee. OWWN is de afkorting van “Oud Wordt Weer Nieuw”. Ze maakt van oude schoolkaarten etuis, knapt oude meubels op, hergebruikt leer tot mooie armbanden. Van versleten autobanden worden hippe poefs gemaakt, en banners worden omgetoverd tot unieke (fiets-)tassen. Bij OWWN is veel aandacht voor persoonlijke en handgemaakte producten. Wil je iemand herdenken met een bijzonder item gemaakt van diens kleding, of zie je een tas die je leuk vindt maar wil je een andere vorm of maat? Eveline kan het wellicht voor je maken!

www.owwn.nl

GROEF

Een platenzaak met een zeer gevarieerd aanbod tweedehands lp’s en cd’s. We verkopen vinyl en schijven per kilo voor 11,11! Zo maken we vinyl voor iedereen toegankelijk. Ook zijn er zijn scherpgeprijsde bekende platen per stuk te koop, GROEF heeft veel pop, disco en rock en onderscheidt zich door een ruime selectie aan dance en urban. Maar bijvoorbeeld ook veel Nederlandstalig, jazz, wereldmuziek en verzamelalbums. Elke week worden alle genres aangevuld, dus kom regelmatig de nieuwe schijven van even bekijken!

www.groefvinyl.nl

Dichtdeeltjes van Channa

Kaartjes en gedichten gemaakt op papier, gekregen als erfenis van haar tante. Elk stukje word met liefde gebruikt. Channa laat zich inspireren door allerdaagse dingen, woordspelingen en gebeurtenissen. Gedichten op maat gemaakt door Channa zijn ook mogelijk!

WOOD you recycle

De fiets was oorspronkelijk de inspiratiebron voor vele nieuwe producten van Imke. In samenwerking met collega’s van de Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort hergebruikt ze hout, metaal en plastic. Zoals de naam ook al zegt focust Imke zich op het hergebruiken van hout. WOOD you reCYCLE heeft een groot assortiment aan interieur producten zoals lampen, kapstokken, tafels en meer. Alles is ook op maat te maken en bestellen.

www.woodyourecycle.nl

Huib Bal

Hij was de eerste man die de textielopleiding heeft afgerond. Huib heeft hij Parkinson en maakt de prachtige mondriaan schilderijtjes met de hand. Sterker nog, hij breid de schilderijen. Gebaseerd op de werken van de meest bekend Amersfoorter zet hij de kleuren rood, geel en blauw met wol op de juiste plek in schilderijtjes. De werkjes zijn tegen kostprijs te koop en zo kan Huib zijn handen nog in beweging houden.

Lieve tassen van Anja

Aangespoord door haar kleindochter heeft Anja haar tweede carrière gemaakt. Na haar pensioen is ze aan de slag gegaan met wat ze altijd al wilde doen: leuke tassen maken in allerlei vormen en kleuren. Ze maakt ze van allerlei gebruikte kleding en andere materialen

Stripboeken van Gunther

Welkom bij de uitgelopen hobby van Gunther. Hij verkoopt honderden bekende maar ook minder bekende strips en stripboeken in prima staat. Wij zeggen altijd ‘zijn exemplaren van vijftig jaar zien er nog beter uit dan mijn Donald Duckie na een week’. Kom zelf maar eens vergelijken. Thuis heeft hij ongeveer nog 5.000 stuks. Dus mocht er niet tussen zitten wat je zoekt, misschien heeft hij het thuis! De stripboeken verkoopt Gunther voor 2,50 per stuk en 5 voor 10 euro.

Healthy Seas Socks

Peter laat sokken maken van visnetten die van de atlantische zeebodem komen. De sokken worden natuurlijk verweven met een heel klein beetje plastic chips en econyl. Anders zitten de sokken natuurlijk niet lekker. Zo kan je sokken dragen en de zee/wereld mooier maken.

Hoofd en lijfzaken

Annemieke heeft een niet aangeboren hersenletsel. Ze wilt niet denken in wat ze niet kan, maar wat wel en hoe. Ze is altijd al onafhankelijk geweest en wilt dat graag blijven. Daarom maakt Annemieke soapbars die voor 95% bestaan uit verzorgende en de biologische bestanddelen zoals kokos- en olijfolie. Verder zijn ze gevuld met natuurlijke ingrediënten zoals etherische olie. 100% troepvrij, je zou er eigenlijk een hapje van kunnen nemen. Het proeft wel echt naar zeep maar je word er niet ziek van. Zo zit er een shampoobar, conditionerbar, bodybar en handbar in het assortiment. Allemaal te zien en te ruiken bij Green Outlet.

www.hoofdenlijfzaken.nl

Hippy Shake wonen

Hippyshake wonen is en familiebedrijf. Wat bestaat uit Hennie, Renata en Nathan. Nadat 18 jaar geleden duidelijk werd dat Nathan autisme heeft, wilde zijn ouders zeker weten dat hij later iets kan doen waar hij gelukkig van wordt en geen werkdruk ervaart. Dat werden de bedrijven Sloophout en Hippy Shake wonen. Samen maken ze de mooiste meubels van sloophout en knappen ze vintage op. Mensen die de nachtkastjes zien die van sloophout gemaakt zijn door nathan. Vinden dat het echt vakmanschap is.

www.hippyshakewonen.nl

Spik en splinter

Rembert maakt het mooiste van europallets. Van IJsvogel en kat tot een flamingo, er staan heel wat mooie dieren bij ons te koop.

Shop groen.

Duurzaam Shoppen onder 1 dak in Amersfoort.